Despre noi

     Societatea HIT ADVERTISING AGENCY a fost fondata in anul 2016, este o companie cu capital 100 % romanesc.
Principalul domeniu de activitate il reprezinta importul de produse promotionale din cataloage cat si  productia de materiale tiparite pe suport din hartie.
     Pe langa aceste produse va mai putem ajuta cu productia de tiparituri financiar contabile  (tipizate) cat si cu produse de signalistica datorita parteneriatelor pe care le avem cu alte societati din domeniu .
     Ne propunem sa va oferim un raport pret/calitate corect pentru dumneavoastra cat si pentru noi, de aceea suntem mereu in cautarea de furnizori noi si investim in productia pe care o avem. Credem ca nu numai pretul este cel ce defineste un furnizor de materiale tiparite sau promotionale. Incercam de fiecare data sa tratam fiecare client si fiecare comanda indiferent de valoarea acesteia cu seriozitate si ne asumam orice probleme pot aparea in timpul colaborarii venind cu solutii pentru remedierea acestora.

     In plus, iti oferim implicare, creativitate, flexibilitate, promptitudine si toata atentia de care tu si proiectul tau de promovare aveti nevoie.